Något jag saknar...

Kategori:

Frukoststunderna på Teneriffa... Malin och jag befann oss i matsalen vid öppningen kl 7.30 every single morning.
Och sicket utbud....(dock kan man ju tillägga att mycket är otroligt vidrigt och knappt ätbart). Men först tog vi en tallrik med det viktiga..typ stenhårt bröd och ägg.
 
och kalaspuffar!!!!!!! så ofantligt gott att man bara vill springa ett varv runt poolen
 
och sen gick vi över till spaniens stolthet. Något som jag också tror är lite av deras nationalrätt fakiskt, fast i frukostform - chocolate con churros! Denna slisksöta frukost som består av att du doppar en friterad typ smördeg i en tjock chokladsås var ju bara gudomlig. Så gudomlig att man åt den varje dag.
ska det va så ska det
kanske borde testa göra hemma......
 

27e

Kategori:

Oj så fruktansvärt skönt att bara fly in i filmens värld för nån timme. Sysso, mamma och jag såg Blondie ikväll och det bästa tycker jag var: att få lyssna på Gynnings plågsamma försök till att hålla tillbaka sin skånska. Men framförallt - ledmotivet till filmen: Carola!!! "Säg mig var du står" What a song alltså...
 
Några andra saker man bör kommentera såhär vecka 48.. jo, juste snön. Nej jag gillar det ej. Och har aldrig heller förstått det där med att "jamen när snön kommer så blir det ju i alla fall ljusare ute!!!:D:D".
Snälla någon. Lite snö dämpar inte det bäcksvarta mörker en norrlandsvinter för med sig in i hjärta och sinne. Lägg ägg.
 
 

rädd och nyfiken @ the same time

Kategori:

Så har jag skaffat instagram.
Och vill inte höra några spydiga kommentarer om att jag är late.
Följ mig istället friends! mittimatilda
 
:        D