inga sura miner

Kategori: Allmänt

Jag sitter och funderar på en sak.

Varje morgon när jag snabbt som vinden cyklar till skolan så möter jag en liten grabb, eller liten och liten, han är nog minst 8 år äldre än mig. Vi möts vid typ exakt samma hus, på samma gata, samma tid. Vi glor på varandra.

eller okej, jag glor mest, men det är bara för att jag vill försöka möta hans blick och se vad som döljer sig i den.
han har stora glasögon och cyklar lika fort som mig. men så händer det ibland att jag inte möter honom vid det där speciella huset. det hände senast imorse och jag blev orolig och tänkte att jag måste vara sen? kommit några få minuter för sent.

nästa steg blir kanske att plinga lite på plingklockan när vi passerar varandra. fast jag kom just på att jag inte har någon klocka. det kanske funkar lika bra med att jag själv gör något litet trumpetande ljud och ler lite lätt.

fortsättning följer om jag inte skämmer ut mig totalt.

en fin brosh jag hittade!:den här bilden är raka motsatsen till hur jag kände mig idag

hosthostkrax*

Kategori: Allmänt

här sitter jag igen. med en såndär riskudde på axlarna. det är tänkt att den ska lindra min värk som jag lider av i rygg och axlar. tänkte testa zoon-salva senare ikväll om riskudden inte skulle ge någon större effekt. och om salvan inte vill fungera så får jag väl i värsta fall ta till med akupunktur, på mig själv. det är väl bara att ta fram några nålar från sylådan och sedan sticka lite här och där.

I övrigt kan jag berätta att våran älskade katt inte mår särskilt bra.
vi satt vi middagen idag och diskuterade vad som kan vara anledningen till att han spytt 4 ggr/dag i 3 månader.

pappa trodde att det kunde ha fastnat något i strupen.
malin trodde att det var en inneboende i hans mage. typ en råtta av något slag.
mamma trodde ingenting- förutom att det skulle ordna sig.
jag då? - jag tror att han kommer dö.                                                         vad döljer du för oss plutten?

anna anka

Kategori: Allmänt

det regnar! och det känns bara bra då jag och kerstin sitter och ser film samtidigt som vi förtär avokadomackor och kladdkaka!

och igår var jag på improshow med klassen! helkul